Green Apple Design & Wedding Photography

By: GREEN APPLE WEDDING PHOTOGRAPHY Suriya Sidek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Feb-2009 14:45 Email | Share | | Bookmark
SNEAK PREVIEW..ONE FINE DAY - TINI & SULHI

 
 
 
View all 13 photos...
Photos Captured by: Green Apple Team.
Lead Photographer : Suriya Sidek
Photographers : Irwan, Fahmi, Sadiq & Raffi
















ALL PHOTOS ARE COURTESY OF GREEN APPLE DESIGN & PHOTOGRAPHY / KARTINI & SULHI. NONE OF THESE PHOTOS CAN BE COPIED, PRODUCED, PRINTED OR ANY OTHER ACTIVITIES EXCEPT FOR VIEWING IN THIS SITE ONLY.


Thursday, 26-Feb-2009 13:22 Email | Share | | Bookmark
KARTINI & SULHI OUTDOOR PHOTO SHOOT (VOL 2)

 
 
 
View all 34 photos...
Photos Captured by: Green Apple Team.
Lead Photographer : Suriya Sidek
2nd Photographer : Sadiq
(associates Green Apple photographer frm Glass Images)
Production Assistant : CD (associates Green Apple photographer frm Glass Images)

ALL PHOTOS ARE COURTESY OF GREEN APPLE DESIGN & PHOTOGRAPHY / KARTINI & SULHI. NONE OF THESE PHOTOS CAN BE COPIED, PRODUCED, PRINTED OR ANY OTHER ACTIVITIES EXCEPT FOR VIEWING IN THIS SITE ONLY.





















Thursday, 26-Feb-2009 09:02 Email | Share | | Bookmark
KARTINI & SULHI OUTDOOR PHOTO SHOOT (VOL 1)

 
 
 
View all 34 photos...
Photos Captured by: Green Apple Team.
Lead Photographer : Suriya Sidek
2nd Photographer : Sadiq
(associates Green Apple photographer frm Glass Images)
Production Assistant : CD (associates Green Apple photographer frm Glass Images)

ALL PHOTOS ARE COURTESY OF GREEN APPLE DESIGN & PHOTOGRAPHY / KARTINI & SULHI. NONE OF THESE PHOTOS CAN BE COPIED, PRODUCED, PRINTED OR ANY OTHER ACTIVITIES EXCEPT FOR VIEWING IN THIS SITE ONLY.

Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar seperti yang dirancangkan. Tahniah buat Tini & Sol atas pernikahan mereka yang telah selesai diijab qabulkan pada 22 Februari 2009 haritu. Hari ini barulah saya ada sedikit masa utk upload gambar2 outdoor Tini & Sol & hari2 seterusnya akan saya upload gambar2 susulan pada Majlis Pernikahan & Persandingannya nanti. (ramai dah dok tit tot sms saya bila nak upload gambar Tini) .

Untuk sesi outdoor ni kami telah memilih Bandar Hilir, Melaka sebagai tempat untuk merakam aksi2 romantis Tini & Sol. (eceh ayat tak ingat punya) Yang gambar besar2 tu rata2 is my favourite...especially gambar Tini & Sol mcm menari kat tepi jalan (entry sebelumnya) & gambar yg kain terselak sikit tu..(candid..angin tertiup & kami tersnap continous). Jangan ada yg buat any kontroversi pulak ye...hehe gambar angin natural at that time.

Saya tersangat excited bila dapat tahu yg Tini confirmed hired GA utk jadi Official Photographer nya. Yelah siapalah Green Apple...huk huk...(bukan dlm list Click Couture...betul ke spelling ni?)..Anyway, alhamdulillah...kami telah bersama2 berkerjasama menjayakan sesi Outdoor Photography ini. Saya suka sangat Tini, sebab dia sangat cool, suruh buat macam2 aksi dia bole buat...suruh panjat...dia panjat..panas? dia tak heran. Jalan jauh2 pun dia tak kisah..sebab dia lagi dah banyak experience involved ngan benda2 lasak since 3R. Sol pulak sangat rileks & tak banyak cerita...tapi mmg romantik bila ngan Tini. Love you guys.

Untuk tatapan semua..saksikan jeng jeng jeng...slideshow (dah kena compressed) & gambar2 Tini & Sol. Alhamdulillah slideshow ini telah menarik minat Ally Iskandar sampai ada sneak preview kat show ALLY di TV3 malam semalam.

*SALAM TAKZIAH BUAT SENIOR PHOTOGRAPHER GREEN APPLE (KIMIN), ATAS PEMERGIAN ADIK TERCINTANYA PADA 21 FEB 2009. SEMOGA ALLAH MENCUCURI RAHMAT KE ATAS ROHNYA.

FOR PACKAGES PLEASE EMAIL US AT enquiry_greenapple15@yahoo.com
FOR BOOKINGS & APPOINTMENT PLEASE CALL Suriya @ 012 - 3230 656 (Mon - Fri, 10am - 6pm)
Green Apple Studio @ 603 - 6141 7241 (Mon - Fri, 10am - 6pm)
Green Apple Design & Photography
22A-3, Jalan PJU 5/4, Dataran Sunway,
47810 Kota Damansara




















Saturday, 21-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
WE ARE READY FOR TINI'S WEDDING TOMORROW :)

 
 
 
View all 4 photos...





Bulan Ogos 2008, saya terima panggilan dari seorang client yg bertanyakan macam-macam soalan berkaitan servis fotografi kami. Bila dengar suara...macam kenal je...tapi tak pelah habiskan dulu cakap. Then bila i nak mintak email address kat dia, dia kata kartini@bla..bla...bla (P&C). I pikir, eh, nama ni mcm familiar je. Excited gila ni if client yg call i tu betul2 Kartini a.k.a Tini (Hot FM & 3R). I pun msg balik & tanya betul ke dia tu Tini Hot FM/3R? Tapi dia senyap je...

Selang 2-3 bulan dia set appointment dtg studio kami, Ting tong...bila i bukak pintu...i terus kata "I knew it was u..." (senyum i berbunga2 ni)... yelah mmg i suka sgt sangat kat Tini since dia berceloteh kat 3R lagi (kira i ni mcm dia nya secret admirer lah). For me she's brilliant, cute, lasak & unique. After few discussions & review the sample of our albums, she closed the deal with us. Kitorang pun set lah dengan Pre-Wed session yg insyaAllah kami akan reveal tak lama lagi...For 22nd February 2009 (esok) kami akan menjadi the Official Photographer for Kartini & Sulhi wedding ceremony. So wish us luck for tomorrow.

NEW PRODUCT FROM GREEN APPLE : POSTER BANNER 20" X 30" (SHOOT+DESIGN+PRINT+FRAME) IS @ RM250.

FOR PACKAGES PLEASE EMAIL US AT enquiry_greenapple15@yahoo.com
FOR BOOKINGS & APPOINTMENT PLEASE CALL Suriya @ 012 - 3230 656 (Mon - Fri, 10am - 6pm)
Green Apple Studio @ 603 - 6141 7241 (Mon - Fri, 10am - 6pm)
Green Apple Design & Photography
22A-3, Jalan PJU 5/4, Dataran Sunway,
47810 Kota Damansara


Friday, 14-Nov-2008 21:26 Email | Share | | Bookmark
OPEN BOOKING FOR 2009

 
 
 
View all 6 photos...


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net