Green Apple Design & Wedding Photography


My name: GREEN APPLE WEDDING PHOTOGRAPHY Suriya Sidek
My Fotopage: http://greenapple15.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Coolpix 100
Nikon
Friends:
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
ahmad nizam sharif
Latest entry:Cerita Konvo, Anniversary dan Family day. dan kerja lebih masa.
Akhirnya Mummy berjaya mensetelkan pembelajarannya hehe. Tahniah Mummy! Bila nak naik pangkat? Anniversary kami ke-4 bersama anak kami yang aktif ini. Aina dan Abah demam....... Dan juga pelbagai perkara yg tak sempat nak update. Hehe. View this Fotopage entry
Radzi Zin
Latest entry:WE MOVING!
View this Fotopage entry
semakin petang semakin ramai yang hadir
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
sapex xoxo
Latest entry:WANTED!
www.ministryofmoment.com View this Fotopage entry
hakimin zahid
Latest entry:kakak aku dah bergelar isteri orang!
hmph...well ape nak dikate, kakak ku yang sorang ni dah disunting orang. disunting oleh jejaka hensem senai (zahari jgn mare). ni salah satu gambar outdoor yg aku shoot, tgoklah kalo aku rajin aku uploadlah, kalo x, hmmm....paham2 je lah.huhuhu...congrats to both of u! p/s: moga2 cepat dapat anak, bole geng ngan awish! :-) View this Fotopage entry
Jay Farhana
Latest entry:Ministry of Moment -the advert
booking contact no: 0123100879 [Shafiq Akmal] 8-) View this Fotopage entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016